I våra paket Mellan och Stor så ersätter vi komplikation under kattens första dräktighet för behandling och kejsarsnitt.

Vår försäkring gäller inte för förlossningskomplikationer eller kejsarsnitt vid förlossning som sker under försäkringens 60 första dagar.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?