Det kan vara så att äldre katter behöver besöka veterinären oftare än en yngre katt. För att hjälpa din katt när den blir äldre så kan det därför vara bra att ha kvar försäkringen när katten blir gammal.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?