Nej, vi har inga rasspecifika begränsningar på vår veterinärvårdsersättningen.

Om du köper till livförsäkring kommer den att upphöra från och med det försäkringsår hunden fyller åtta, tio eller tolv år, beroende på hundens ras. För mer information om detta, se våra försäkringsvillkor.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?