Ditt pris påverkas bland annat av hundras, ålder, kön och kommun. Det smidigaste sättet att se ditt pris är direkt i vår app eller på vår hemsida. Glöm inte att du också kan sänka ditt pris med 500 kr per försäkring varje år om du är aktiv och jobbar preventivt i vår app.


Ladda ner vår app så hjälper vi dig välja rätt!


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?