Ja, vi täcker dolda fel om din hundvalp/kattunge har undersökts av veterinär innan 120 dagars ålder och har varit oavbrutet veterinärvårdsförsäkrad innan 120 dagars ålder.

Ett dolt fel betyder att en sjukdom eller defekt har börjat utvecklas före undersökning av en veterinär men inte upptäcks under veterinärbesiktning.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?