Om din hund eller katt råkar ut för ett olycksfall syftar det exempelvis på om din hund sväljer ett främmande föremål eller om din katt ramlar ner från ett träd. Sjukdom som uppstår under karenstiden räknas inte som olycksfall.

För mer information om är du välkommen att ta en titt på våra försäkringsvillkor.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?