För tillfället erbjuder vi inte någon försäkring för uppfödare eller om djuret/djuren är en del av en verksamhet/företag.

Om du är en uppfödare som är intresserad av vår försäkring får du gärna kontakta oss. Det enklaste sättet är att skriva till oss via chatten i appen och hemsidan, eller på mailadressen support@lassie.co.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?