Försäkringen gäller inom Norden. Den gäller också för tillfälligt besök under högst ett år i land i Europa, dit djuret enligt Jordbruksverkets bestämmelser får föras fram och åter utan att vistas i karantän. Vid längre vistelse utomlands (mer än 3 månader) måste du informera oss i förväg och få godkännande av oss.

Hör av dig till oss via chatten i appen eller hemsidan så hjälper vi dig!