Om du har månadsbetalning drar vi pengar för din försäkring den 28:e varje månad. Om du har årsbetalning drar vi pengar 15 dagar efter att din försäkring blir aktiv.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?