Du kan lägga till ett djur i din nuvarande försäkring i vår app och på hemsidan.

Om du köper en ny försäkring på webben och redan har en annan hund eller katt försäkrad hos oss så behöver du koppla ihop med BankID igen i appen för att försäkringen ska dyka upp där.

Nedan finner du en video på hur du lägger till ett djur i appen.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?